ROOFTOP

Op 85 meter hoogte, op het dak van Ramada Apollo Amsterdam Centre bevindt zich het spectaculaire Floor17 Rooftop Terrace. Zowel in de zomer als in de winter is Floor17 dé plek die u in hogere sferen brengt, met een waanzinnig uitzicht over Amsterdam.  

 

ROLSCHAATSEN IS HET NIEUWE CURLEN

Na het grote curling succes van afgelopen winter heeft Floor17 21 juni de hoogste Rolschaatsbaan van Amsterdam geopend. De comeback van de ‘ouderwetse’ rolschaatsen is je waarschijnlijk niet ontgaan en mag daarom ook niet ontbreken op het dakterras van Floor17. Rol tot en met 29 juli voor €5,- per persoon inclusief een drankje* terug naar de jaren zeventig.

Meer informatie

 

ROOFTOP MOVIE NIGHTS

Geïnteresseerd in de ROOFTOP MOVIE NIGHTS met de beste films en het beste uitzicht over Amsterdam? De crew van Floor17 verzorgt de drankjes en snacks. Ga lekker zitten in de comfortabele zitzakken en geniet!

Rooftop Movie Nights

Volg ons op Facebook

OPENINGSTIJDEN

De openingstijden van Floor17 Rooftop Terrace zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Voor de actuele openingstijden adviseren wij om contact met ons op te nemen of onze Facebook pagina in de gaten te houden.

Floor17 63
CONTACT

Bekend van