Bust a Groove

Evenementen

Floor17 is dé plek als je op zoek bent naar een origineel evenement. Je bent welkom bij ons, hoog boven de stad, voor een boozy brunch met vrienden, of voor plezier en spelletjes met onze gigantische sjoelbak. Liever de voetjes van de vloer? Dat kan op de energieke beats van onze DJ’s. Kies een lekkere cocktail en feest met ons mee!

Rooftop Terrace Amsterdam

Skyline Disco

Cocktails Floor17 Rooftop terrace

Cocktail Zaterdag

Event at Floor17 Amsterdam

Sky High on a Sunday

24H West

VEELGESTELDE VRAGEN

Allerlei evenementen, van disco- en jazz-middagen tot XXL sjoelbak toernooien. Houd onze agenda in de gaten voor de nieuwste events.

Nee, je kan altijd langskomen, maar we raden je aan om wel een reservering te maken, want het kan behoorlijk druk worden!

Nee, helaas is het niet mogelijk om je hond mee te nemen. Een blindengeleidehond mag natuurlijk wel.

Helaas is het t/m 3 juni 2024 niet mogelijk het dakterras van Floor17 te bereiken met een rolstoel, omdat er onderhoud plaatsvindt aan de lift. Het restaurant is wel te bereiken met een rolstoel. Excuses voor het ongemak! 

Wij zijn een ‘contantloos’ hotel, wat betekent dat je alleen kunt afrekenen met je bankpas of creditcard.

In principe hoef je vooraf geen entreekaartje te kopen. Mocht dit wel het geval zijn, staat dat duidelijk aangegeven bij het evenement. Het is wel aan te raden om vooraf te reserveren. Dit kun je doen door rechtsonderin op de oranje knop te klikken of door op Reserveren te klikken.