Maximale smaak op 85m hoogte
Menu
Kom langs voor een cocktail bij zonsondergang, een klein hapje of een ontspannen diner! Alles is mogelijk: we hebben een dakterras, restaurant & cocktailbar én een complete vergader etage – verdeeld over drie verdiepingen! Bekijk onze verschillende menu’s met lokaal geïnspireerde gerechten en drankjes, en check of er wat bijzit dat jouw smaakpapillen doet prikkelen.
ALL DAY MENU
BORRELHAPJES
COCKTAILS
ROOFTOP MENU
TASTE WITH A VIEW
3 GANGEN | 55
5 GANGEN | 69
7 GANGEN | 83
KLASSIEKERS (tot 16:00)
CEASAR SALADE | 16
Kippendij | Parmezaan | croutons
CLUB SANDWICH | 16,5
Kip | ei | chips | zalm +3
RAVIOLI (V) | 15
Ricotta | spinazie | rucola
BIOLOGISCHE SOEPEN
KNOLSELDERIJ (V) | 12
POMPOEN (V) | 14
PAPRIKA (V) | 15
BLOEMKOOL (V) | 13
CHEF’S SIGNATURES OM TE DELEN
ZWAARDVIS | 16
Zoetzure groente | katjang pedis | tandoori
BRIE (V) | 18
Walnoot | speculaas | radijs
KINGKRAB | 21
Little gem | garnalen | aubergine
BEUKENZWAM (V) | 16
Ei | aardappel | jalapeño
COQUILLE | 21
Langoustine | wortel | gember
EENDENLEVER | 22
Tomaat | donut | knoflook
HERT | 25
Knolselderij | witte chocolade | zwart-wit jus
HEILBOT | 23
Snert | bospeen | roggeboter
DIAMANTHAAS | 22
Koolraap | asperge | stoofvlees
COURGETTE (V) | 19
Quinoa | courgettebloem | paprika
SPECIALITEITEN
CHEF’S SALADE | 21
De beste ingrediënten van het seizoen
GILLARDEAU 6ST | 21
Spinazie | Hollandaisesaus
CARNAROLI RISOTTO (V) | 24,5
Bospaddenstoelen | truffel Pecorino
FL17 BURGER | 27
BLT | kimchi | cheddar
SKYBURGER | 32
Lady Blue | eendenlever | truffel
TOURNEDOS | 47
Knolselderij | cantharellen | truffel | lever
BIJGERECHTEN
LOADED FRIES ITALIAN | 9
Truffelmayonaise | Parmezaan
BLOEMKOOL | 11
Macadamia | Pierre Robert | notenboter
SALADE | 7,5
Little gem | asperges | sud’n sol geitenkaas
RUSTIEK BROOD | 8,5
Citrusboter | olijfolie
DESSERTS
RIZ CONDÉ ZWART EN WIT | 13
Pistache curd | Williams peer | Festini sorbet
TAARTJE VAN CHOCOLADE | 14,5
Bosbessengelei | kamillesorbet | kumquat
MONTE ENEBRO KAAS | 15
Spelt | bietensorbet | selderij
‘HOLLANDSE KAASPLATEAU’ | 17,5
COUPÉ COLONEL | 15
HAPJES OM TE DELEN
PINCHOS PATA NEGRA | 17
Truffelmayonaise
PINCHOS GEROOKTE ZALM | 16
Limoenmayonaise
GROENTE GYOZA (V) | 12
6st | hoisinsaus
EEND LOEMPIA | 15
4st | hoisinsaus
TATSUTA | 13
6p | FL17 saus
NACHO’S (V) | 16.5
Cheddar | tomatenchutney | jalapenos
NACHO’S PULLED CHICKEN | 18
Cheddar | tomatenchutney | jalapenos
‘HOLTKAMP’ BITTERBALLEN (6ST)
Kalfsvlees 13 | garnalen 15 | zeekreeft 16 | oude kaas (V) 14 | oesterpaddenstoel (V) 14
SIGNATURE COCKTAILS
CHEEKY BUBBLES | 17
Hennesy | Angostura | Moët Brut
SPICY GRINGO | 17
Bobby’s gin | St. Germain | rode chili | Moët Ice Imperial
CAMILLA | 16
Roku gin | sinaasappelsap | honing | Moët Brut
MADAGASCAR CITRUS | 16
Sir Edmond gin | citroensap | Angostura orange | kaneel
MEXICAN PASSION | 16
Mezcal Nuestra Soledad | grapefruit | passievrucht | gebrand zout | limoen
THE PEPERRY DON | 16
Don Papa rum | Grand Marnier | boterbabbelaar | zwarte peper
CANN’APPLE BLANC | 15
Ketel One vodka | St. Germain | sauvignon blanc | kaneel
THE IRISH TRUFFLE | 14
Jameson | Baileys karamel | room | nootmuskaat
BULLEIT IN THE NUTS | 14
Bulleit Bourbon | Chartreuse | ananas | geroosterde hazelnoot
GIN & TONIC'S
THE VANILLA MONKEY | 18
Monkey 47 gin | Fever Tree elderflower tonic | limoen | vanille
BOBBY’S GIRLFRIEND | 16,5
Bobby’s gin | St. Germain | rode chili | Moët Ice Impérial
JAPANESE LEGACY | 16
Roku gin | Double Dutch Indian tonic | citroengras | gember
OPRAH WINFREY | 14
Hendrick’s gin | Fever tree elderflower tonic | sinaasappel | basilicum
CHARLES TANQUERAY | 13
Tanqueray Gin | Double Dutch Indian tonic | grapefruit
MOCKTAILS
MORE THAN FASHION | 10
Monkey 47 gin | Fever Tree elderflower tonic | limoen | vanille
ORGANIC MATE | 10
Bobby’s gin | St. Germain | rode chili | Moët Ice Impérial
EN NOG VEEL MEER DRANKJES
Frisdranken | warme dranken | champagne & bruisend | wijn | bier | likeuren
SALADES
SALADE GEITENKAAS (V) | 15
Pijnboompitten | honingdressing
CAESAR SALADE | 16
Gildehoen | Label Rouge ei | Parmezaan
CHEF’S SALADE | 16,5
Beste ingrediënten van het seizoen
BIJGERECHTEN OM TE DELEN
BROODPLANK | 8,5
FRIET | 5
MAÏSKOLF | 6,5
GROENE ASPERGERS | 7
GROENE SALADE | 6
RUSTIEK
SIMMENTALER LADY STEAK (160GR) | 35
Chimichurri | salade | triple cooked friet
ROOFTOP BURGER | 21
IJsbergsla | rode ui | cheddar | FL17 saus
TOMAHAWK STEAK 1,2 KG (TO SHARE) | 75
Chimichurri | salade | triple cooked friet
ZEE
ZALMFILET | 23
Groene asperges | gepofte aardappel | waterkerssaus
KREEFT 500GR | 50
Gepofte aardappel | salade | limoenmayonaise
SURF & TURF (TO SHARE) | 125
Kreeft 500gr | Tomahawk steak 1,2 kg | chimichurri | groene asperges | hollandaise saus | triple cooked friet
DELICATESSE VAN ZEE
KAVIAAR BAERIL CLASSIC ‘STEURHOEVE’ (TO SHARE) | 50 | 75 | 100
20GR | 30GR | 50GR
OESTERS PER STUK | 4 | 4,5 | 6
Fines de Claire | Zeeuwse plat 4/0 | Gillardeau
CHEF’S SIGNATURES
KIMCHI BURGER (V) | 19
IJsbergsla | rode ui | cheddar | wasabimayonaise
ERYNGI KONINGSZWAM RISOTTO (V) | 25
Parmezaan | truffel
AUBERGINE (V) | 21
Geitenkaas | gegrilde groente | balsamico
GROENTESPIES (V) | 17
3st | kruidendip
ZOET
SORBET COUPÉ | 13,5
3 soorten | roodfruit
ROOMIJS COUPÉ | 14,5
3 soorten | warme chocoladesaus
APPELTAART | 6,5
Slagroom
VEELGESTELDE VRAGEN
Je kan voor maximaal 8 personen reserveren via
de reserveringswidget rechtsonder in het scherm. Voor groepen tussen 8 en 20 personen, kan je ons bellen of mailen naar info@floor17.com of +31 (0) 20 207 0217. Ben je van plan met een groep van 20 of meer te komen? Stuur een mailtje naar events@floor17.com!
Jazeker, onze menukaart heeft een scala aan vegetarische en veganistische gerechten.
Als je speciale dieetwensen hebt, laat het ons even weten, dan houden we daar rekening mee.
Wij zijn een ‘contantloos’ hotel, wat betekent dat je alleen kunt afrekenen met je bankpas of creditcard.