Maximale smaak op 85m hoogte

Menu

Kom langs voor een cocktail bij zonsondergang, een klein hapje of een ontspannen diner! Alles is mogelijk: we hebben een dakterras, restaurant & cocktailbar én een complete vergader etage – verdeeld over drie verdiepingen! Bekijk onze verschillende menu’s met lokaal geïnspireerde gerechten en drankjes, en check of er wat bijzit dat jouw smaakpapillen doet prikkelen.

ALL DAY MENU

BORRELHAPJES

COCKTAILS

ROOFTOP MENU

TASTE WITH A VIEW

3 GANGEN | 55

5 GANGEN | 69

7 GANGEN | 83

KLASSIEKERS (tot 16:00)

CEASAR SALADE | 16

Kippendij | Parmezaan | croutons

CLUB SANDWICH | 16,5

Kip | ei | chips | zalm +3

RAVIOLI (V) | 15

Ricotta | spinazie | rucola

BIOLOGISCHE SOEPEN

KNOLSELDERIJ (V) | 12

POMPOEN (V) | 14

PAPRIKA (V) | 15

BLOEMKOOL (V) | 13

CHEF’S SIGNATURES OM TE DELEN

ZWAARDVIS | 16

Zoetzure groente | katjang pedis | tandoori

BRIE (V) | 18

Walnoot | speculaas | radijs

KINGKRAB | 21

Little gem | garnalen | aubergine

BEUKENZWAM (V) | 16

Ei | aardappel | jalapeño

COQUILLE | 21

Langoustine | wortel | gember

EENDENLEVER | 22

Tomaat | donut | knoflook

HERT | 25

Knolselderij | witte chocolade | zwart-wit jus

HEILBOT | 23

Snert | bospeen | roggeboter

DIAMANTHAAS | 22

Koolraap | asperge | stoofvlees

COURGETTE (V) | 19

Quinoa | courgettebloem | paprika

SPECIALITEITEN

CHEF’S SALADE | 21

De beste ingrediënten van het seizoen

GILLARDEAU 6ST | 21

Spinazie | Hollandaisesaus

CARNAROLI RISOTTO (V) | 24,5

Bospaddenstoelen | truffel Pecorino

FL17 BURGER | 27

BLT | kimchi | cheddar

SKYBURGER | 32

Lady Blue | eendenlever | truffel

TOURNEDOS | 47

Knolselderij | cantharellen | truffel | lever

BIJGERECHTEN

LOADED FRIES ITALIAN | 9

Truffelmayonaise | Parmezaan

BLOEMKOOL | 11

Macadamia | Pierre Robert | notenboter

SALADE | 7,5

Little gem | asperges | sud’n sol geitenkaas

RUSTIEK BROOD | 8,5

Citrusboter | olijfolie

DESSERTS

RIZ CONDÉ ZWART EN WIT | 13

Pistache curd | Williams peer | Festini sorbet

TAARTJE VAN CHOCOLADE | 14,5

Bosbessengelei | kamillesorbet | kumquat

MONTE ENEBRO KAAS | 15

Spelt | bietensorbet | selderij

‘HOLLANDSE KAASPLATEAU’ | 17,5

COUPÉ COLONEL | 15

HAPJES OM TE DELEN

PINCHOS PATA NEGRA | 17

Truffelmayonaise

PINCHOS GEROOKTE ZALM | 16

Limoenmayonaise

GROENTE GYOZA (V) | 12

6st | hoisinsaus

EEND LOEMPIA | 15

4st | hoisinsaus

TATSUTA | 13

6p | FL17 saus

NACHO’S (V) | 16.5

Cheddar | tomatenchutney | jalapenos

NACHO’S PULLED CHICKEN | 18

Cheddar | tomatenchutney | jalapenos

‘HOLTKAMP’ BITTERBALLEN (6ST)

Kalfsvlees 13 | garnalen 15 | zeekreeft 16 | oude kaas (V) 14 | oesterpaddenstoel (V) 14

SIGNATURE COCKTAILS

CHEEKY BUBBLES | 17

Hennesy | Angostura | Moët Brut

SPICY GRINGO | 17

Bobby’s gin | St. Germain | rode chili | Moët Ice Imperial

CAMILLA | 16

Roku gin | sinaasappelsap | honing | Moët Brut

MADAGASCAR CITRUS | 16

Sir Edmond gin | citroensap | Angostura orange | kaneel

MEXICAN PASSION | 16

Mezcal Nuestra Soledad | grapefruit | passievrucht | gebrand zout | limoen

THE PEPERRY DON | 16

Don Papa rum | Grand Marnier | boterbabbelaar | zwarte peper

CANN’APPLE BLANC | 15

Ketel One vodka | St. Germain | sauvignon blanc | kaneel

THE IRISH TRUFFLE | 14

Jameson | Baileys karamel | room | nootmuskaat

BULLEIT IN THE NUTS | 14

Bulleit Bourbon | Chartreuse | ananas | geroosterde hazelnoot

GIN & TONIC'S

THE VANILLA MONKEY | 18

Monkey 47 gin | Fever Tree elderflower tonic | limoen | vanille

BOBBY’S GIRLFRIEND | 16,5

Bobby’s gin | St. Germain | rode chili | Moët Ice Impérial

JAPANESE LEGACY | 16

Roku gin | Double Dutch Indian tonic | citroengras | gember

OPRAH WINFREY | 14

Hendrick’s gin | Fever tree elderflower tonic | sinaasappel | basilicum

CHARLES TANQUERAY | 13

Tanqueray Gin | Double Dutch Indian tonic | grapefruit

MOCKTAILS

MORE THAN FASHION | 10

Monkey 47 gin | Fever Tree elderflower tonic | limoen | vanille

ORGANIC MATE | 10

Bobby’s gin | St. Germain | rode chili | Moët Ice Impérial

EN NOG VEEL MEER DRANKJES

Frisdranken | warme dranken | champagne & bruisend | wijn | bier | likeuren

SALADES

SALADE GEITENKAAS (V) | 15

Pijnboompitten | honingdressing

CAESAR SALADE | 16

Gildehoen | Label Rouge ei | Parmezaan

CHEF’S SALADE | 16,5

Beste ingrediënten van het seizoen

BIJGERECHTEN OM TE DELEN

BROODPLANK | 8,5

FRIET | 5

MAÏSKOLF | 6,5

GROENE ASPERGERS | 7

GROENE SALADE | 6

RUSTIEK

SIMMENTALER LADY STEAK (160GR) | 35

Chimichurri | salade | triple cooked friet

ROOFTOP BURGER | 21

IJsbergsla | rode ui | cheddar | FL17 saus

TOMAHAWK STEAK 1,2 KG (TO SHARE) | 75

Chimichurri | salade | triple cooked friet

ZEE

ZALMFILET | 23

Groene asperges | gepofte aardappel | waterkerssaus

KREEFT 500GR | 50

Gepofte aardappel | salade | limoenmayonaise

SURF & TURF (TO SHARE) | 125

Kreeft 500gr | Tomahawk steak 1,2 kg | chimichurri | groene asperges | hollandaise saus | triple cooked friet

DELICATESSE VAN ZEE

KAVIAAR BAERIL CLASSIC ‘STEURHOEVE’ (TO SHARE) | 50 | 75 | 100

20GR | 30GR | 50GR

OESTERS PER STUK | 4 | 4,5 | 6

Fines de Claire | Zeeuwse plat 4/0 | Gillardeau

CHEF’S SIGNATURES

KIMCHI BURGER (V) | 19

IJsbergsla | rode ui | cheddar | wasabimayonaise

ERYNGI KONINGSZWAM RISOTTO (V) | 25

Parmezaan | truffel

AUBERGINE (V) | 21

Geitenkaas | gegrilde groente | balsamico

GROENTESPIES (V) | 17

3st | kruidendip

ZOET

SORBET COUPÉ | 13,5

3 soorten | roodfruit

ROOMIJS COUPÉ | 14,5

3 soorten | warme chocoladesaus

APPELTAART | 6,5

Slagroom

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan voor maximaal 8 personen reserveren via
de reserveringswidget rechtsonder in het scherm. Voor groepen tussen 8 en 20 personen, kan je ons bellen of mailen naar info@floor17.com of +31 (0) 20 207 0217. Ben je van plan met een groep van 20 of meer te komen? Stuur een mailtje naar events@floor17.com!

Ja, het is mogelijk om met een rolstoel naar Floor17 te komen.

Jazeker, onze menukaart heeft een scala aan vegetarische en veganistische gerechten.
Als je speciale dieetwensen hebt, laat het ons even weten, dan houden we daar rekening mee.

Wij zijn een ‘contantloos’ hotel, wat betekent dat je alleen kunt afrekenen met je bankpas of creditcard.