On top of the city

Dakterras

Aangekomen bij Floor17, neem je de trap naar ons bovendek. 85 meter in de lucht, is ons gerenommeerde dakterras het hoogst van heel Amsterdam. Geen betere plek dus om van het stadsgezicht te genieten terwijl je ontspant met een drankje in de ene hand en een hapje in de ander. Waarom neem je je vrienden niet mee en maak je er een onvergetelijke nacht van? Feesten tussen de sterren! Ons dakterras is open wanneer het Amsterdamse weer dat toelaat.

Bekijk meer

Floor17 Food

Restaurant

Geniet van de lekkerste hapjes op de 17e verdieping met een indrukwekkend uitzicht over de stad. Smul van een heerlijke lunch of proef de avondsfeer, terwijl je samen urenlang tafelt.

Cocktails Floor17 Rooftop terrace

Cocktailbar

Nip, slurp en geniet van de gedurfde smaken die onze ervaren barmannen en -vrouwen voor je creëren. Kies uit ons originele menu, waar ongebruikelijke ingrediënten worden gemixt tot opvallende cocktails.

Rooftop Restaurant - Floor17

Evenementen

Op de 19e verdieping geniet je van een drankje met uitzicht op de stad, terwijl de DJ de beste platen draait. Op dit hoogste dakterras van Amsterdam, 85 meter in de lucht, ben je zó in de wolken. Kijk gauw wat er op de agenda staat!