Sip Back and Relax

Cocktailbar

Nip, slurp en geniet van de gedurfde smaken die onze ervaren barmannen en -vrouwen voor je creëren. Kies uit ons originele menu, waar ongebruikelijke ingrediënten worden gemixt tot opvallende cocktails. Of ga voor een beproefde klassieker die tot in de perfectie wordt geblend. Zin in een verrassing? Vertel ons je favoriete smaken en ontdek welk uniek drankje ons barteam daarvan weet te maken. Laat onze uitgesproken drankjes een bodem zijn voor een sensationeel avondje uit: van skyline disco’s tot de de meest opzwepende house-dj’s.

Bekijk meer

Floor17 Food

Restaurant

Geniet van de lekkerste hapjes op de 17e verdieping met een indrukwekkend uitzicht over de stad. Smul van een heerlijke lunch of proef de avondsfeer, terwijl je samen urenlang tafelt.

Rooftop terrace Amsterdam

Dakterras

Geniet van het uitzicht dagelijks tot 22:00 uur. De openingstijden van ons dakterras zijn bij mooi weer dezelfde als van ons restaurant.

Rooftop Restaurant - Floor17

Evenementen

Op de 19e verdieping geniet je van een drankje met uitzicht op de stad, terwijl de DJ de beste platen draait. Op dit hoogste dakterras van Amsterdam, 85 meter in de lucht, ben je zó in de wolken. Kijk gauw wat er op de agenda staat!