Meet & Repeat

Vergaderingen & Evenementen

Kom naar de 18e verdieping voor onze exclusieve vergaderruimtes. Onze vijf moderne board- en meeting rooms bieden uitzicht op de skyline van Amsterdam voor ultieme inspiratie. Brainstormsessies, vergaderingen en trainingen stijgen naar een hoger niveau bij Floor17!

 

Stuur een berichtje of geef een belletje naar ons Meetings & Events Team en zij vertellen je graag nog veel meer over alle mogelijkheden.

 

Neem contact met ons op:

T+ 085 0765963 

E events@floor17.nl

We make meetings work

Het uitzicht van onze vijf boardrooms maakt een perfecte setting voor succesvolle brainstorms en vergaderingen. Tuur even naar de skyline voor de beste inspiratie, of kies een van de breakout opties voor frisse ideeën. Hoe dan ook, bij Floor 17 worden de zintuigen optimaal geprikkeld voor de beste resultaten.

Sociale & Zakelijke Evenemementen

Er is geen betere plek dan Floor17 voor evenementen!  Van toffe teambuilding activiteiten tot een trouwdag waar jouw gasten nog jaren over praten. Ons Meeting & Events team ondersteund van a tot z om jouw evenement tot een succes te leiden.

Op de 17e verdieping vind je ons restaurant & cocktailbar waar onze creatieve chefs een menu samenstellen – voor ieder wat wils. Klim twee verdiepingen hoger om te genieten van het hoogste dakterras van Amsterdam. 

Evenementen locatie Amsterdam

Teambuilding

Breng je team naar Floor17 voor een leuke en effectieve teambuilding dag, die jullie onderlinge band versterkt. Spelen op het hoogste niveau zorgt voor de ultieme inspiratie en prestaties!

Floor17 Amsterdam Rooftop

Eten & Drinken

Upgrade je evenement met onze culinaire specialiteiten. Onze keukenbrigade serveert eigentijdse gerechten en trendy drankjes, precies zoals jij ze het lekkerst vindt. Van dineren aan tafel tot een laagdrempelige BBQ – allemaal bekroond met het beste uitzicht van de stad.

Wedding at Floor17 Amsterdam

Trouwen

Loop naar de liefde van je leven met je hoofd in de wolken! Houd een onvergetelijke ceremonie op het hoogste dakterras van Amsterdam.
Daal af naar restaurant Floor17 voor een stijlvol diner aan tafel, terwijl wij het terras omtoveren tot de ultieme feestlocatie om je grote dag te vieren!

Dakterras

Op de 19e verdieping geniet je van een drankje met uitzicht op de stad, terwijl de DJ de beste platen draait. Op dit hoogste dakterras van Amsterdam, 85 meter in de lucht, ben je zó in de wolken. Kijk gauw wat er op de agenda staat!

Offerte aanvragen

Neem contact op met ons Meetings & Events Team. Zij regelen met alle plezier waar jij naar op zoek bent.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

FAQ

Ja, we hebben 5 boardrooms en vergaderzalen op de 18e verdieping – allemaal met uitzicht op de skyline.

Ja, verspreid over 3 verdiepingen, organiseren we vergaderingen, teambuilding sessies en feesten.

Jazeker, we organiseren teambuilding activiteiten om nooit te vergeten, lees hier meer over.