A FUN END OF THE YEAR

Op zoek naar de juiste locatie om dit jaar met collega’s toch samen goed af te kunnen sluiten? Dan kan een eindejaarsborrel of -feestje, op gepaste afstand, natuurlijk niet ontbreken. Om dit jaar toch op een feestelijke manier af te sluiten, bieden wij diverse mogelijkheden op jouw eindejaarsevenement extra speciaal te maken. Benieuwd naar al onze eindejaarsarrangementen op gepaste afstand? Klik hier.

Mocht je op zoek zijn naar meer informatie wat betreft onze Meeting & Events mogelijkheden op 1,5m afstand, klik hier.

EVERYDAY I’M SHUFFLIN’

Van november tot februari wordt ons dakterras omgetoverd tot een Rooftop Winter Terrace in compleet winterse sferen. Omdat we niet konden kiezen uit de toffe activiteiten van de afgelopen jaren, combineren we dit jaar de twee allerleuksten.

Onder het motto Everyday I’m shufflin’ maken maken wij sjoelen en curlen weer cool! Zo is er een sjoelparcours met uitdagende XL sjoel- en obstakelbakken als ook een 10 meter lange curlingbaan. En dat op 85 meter hoogte met een uniek uitzicht over Amsterdam.

Daag jouw collega’s uit en voeg wat ontspanning en competitie toe aan een dag vergaderen. Of organiseer een uniek teamuitje of eindejaars evenement. Je kunt dit combineren met een diner in Floor17 die je kunt uitbreiden met live entertainment. Zo maken we van jouw eindejaarsevenement een “sky high experience”.

 

EINDEJAARSARRANGEMENTEN

WINTERBORREL INCL ROOFTOP SJOELEN EN/OF CURLING
Geniet van heerlijke winterse hapjes, glühwein, warme chocolademelk en een Hollandse Bar
€30 per persoon | 1 uur | vanaf 10 personen

WINTERBORREL XXL
1-uurs borrel | klassieke open bar | glühwein en warme chocolademelk | winterse hapjes
€28 per persoon | vanaf 20 personen


WINTERDINER INCL ROOFTOP SJOELEN EN/OF CURLING |  VANAF 10 PERSONEN
Geef een extra boost aan jouw winterevent en verras collega’s of relaties met een exclusief diner bij Floor17. Begin de avond onder het genot van heerlijke glühwein en warme chocolademelk en eindig in ons restaurant of op het winter dakterras. Voor het diner heb je keuze uit verschillende opties:

• 3-gangen winterdiner incl. drankarrangement Hollandse Bar vanaf €67,50 per persoon
• 4-gangen winterdiner incl. drankarrangement Hollandse Bar vanaf €77,50 per persoon
• Bites dinner incl. drankarrangement Hollandse Bar vanaf €65,- per persoon

Neem contact op met ons meeting & events team om alle details voor jouw end of the year meeting of event te bespreken. events@floor17.nl +31 (0)20 570 5740