BLIJF SLAPEN

Ramada Apollo Amsterdam Centre. Inmiddels zijn wij niet meer weg te denken uit Amsterdam-West. Het imposante hotel ligt op slechts 15 minuten afstand van het oude centrum en is ideaal gelegen aan de Amsterdamse ring, direct aan het Rembrandtpark.

Het hotel heeft 446 luxueuze kamers en suites, 8 state-of-the-art vergaderzalen, sauna- en fitness faciliteiten en 300 overdekte parkeerplaatsen. Slaap comfortabel op het heerlijke Apollo bed in jouw kamer. De keuze is aan jou of je liever in een kamer met één tweepersoonsbed slaapt of in een kamer met twee eenpersoonsbedden. Speciale wensen? Iets bijzonders te vieren, een romantische gelegenheid of familie bijeenkomst? Wij horen het graag!

RESERVEER BIJ RAMADA APOLLO AMSTERDAM CENTRE

 

ONTBIJTEN BIJ FLOOR17

Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Ons uitgebreide buffet op Floor17 zorgt er voor dat je de dag goed begint.

Ons gespecialiseerde ontbijtteam voorziet zowel persoonlijk als voor groepen van de beste ontbijtservice. Heb je allergieën of speciale wensen? Neem dan contact met ons op zodat wij de beste en juiste voorbereiding treffen.

STUUR E-MAIL