Social & Corporate Events

SKY HIGH EXPERIENCE COMING YOUR WAY

Floor17 en het 85 meter hoge Rooftop Terrace zijn bijzondere evenementenlocaties om privé te reserveren voor social en corporate events. Van teambuilding activiteiten, BBQ's, of lange zomeravonden met DJ’s en cocktails tot een compleet winter dakterras met curlingbaan, alles is mogelijk. 

BEKIJK CAPACITEITEN OVERZICHT

  

TEAMBUILDING & ENTERTAINMENT

Together Everyone Achieves More. Opzoek naar teambuildingactiviteiten voor jouw team? Bij Floor17 kunnen diverse activiteiten worden verzorgd om jouw team niet alleen een leuke dag te bezorgen maar ook nog resultaten te boeken voor op de werkvloer. Denk aan een XXL sjoel wedstrijd of curlen op het dakterras. Onze DJ's zorgen voor de juiste entertainment tijdens jouw event. 

TROUWEN

SAY 'YES' WITH A VIEW

Opzoek naar een unieke locatie voor jouw bijzondere dag? Organiseer jouw bruiloft op 85 meter hoogte met een uniek uitzicht over Amsterdam. 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE


 

CATERING

Upgrade jouw event met onze culinaire specialiteiten. Ons keukenpersoneel staat klaar om de heerlijkste hapjes, lunches of diners te bereiden. Kies voor een compleet walking dinner of een barbecue van de Big Green Egg op het Rooftop Terras. Het weekend goed beginnen met collega's of zakenrelaties? Organiseer een borrel op het 85 meter hoge Rooftop Terras. Hapjes en drankjes worden geserveerd vanuit de Skybar of, als het weer het toelaat, op het Floor17 Rooftop Terras met een spectaculair uitzicht over Amsterdam. Speciale wensen voor de catering? Laat het ons weten. 

 

SOCIAL DISTANCING

Op gepaste afstand een meeting of event organiseren met het beste uitzicht over Amsterdam? Dat kan! Ontdek hoe Floor17 is ingericht voor de 1.5 meter social distancing. Wij zijn klaar om jullie weer te ontvangen! Meer informatie en de nieuwe capacity chart vind je in onze Social Distancing Brochure.

 

Neem contact op met ons meeting & events team om alle details voor jouw event te bespreken. E events@floor17.nl T +31 (0)20 570 5740