Social & Corporate Events

Neem contact op met ons meeting & events team om alle details voor jouw event te bespreken E events@floor17.nl T +(0)850 071 343 

SKY HIGH EXPERIENCE COMING YOUR WAY

Floor17 en het 85 meter hoge Rooftop Terrace zijn bijzondere evenementenlocaties om privé te reserveren voor social en corporate events. Van teambuilding activiteiten, BBQ's, of lange zomeravonden met DJ’s en cocktails tot een compleet winter dakterras met curlingbaan, alles is mogelijk. 

BEKIJK CAPACITEITEN OVERZICHT

  

TEAMBUILDING & ENTERTAINMENT

Together Everyone Achieves More. Opzoek naar teambuildingactiviteiten voor jouw team? Bij Floor17 kunnen diverse activiteiten worden verzorgd om jouw team niet alleen een leuke dag te bezorgen maar ook nog resultaten te boeken voor op de werkvloer. Denk aan een XXL sjoel wedstrijd of curlen op het dakterras. Onze DJ's zorgen voor de juiste entertainment tijdens jouw event. 

 

CATERING

Upgrade jouw event met onze culinaire specialiteiten. Ons keukenpersoneel staat klaar om de heerlijkste hapjes en maaltijden te bereiden. Kies voor een compleet walking dinner of een barbecue van de Big Green Egg op het Rooftop Terras. Speciale wensen voor de catering? Laat het ons weten.