Meetings

WE MAKE MEETINGS WORK 

Op de 18e verdieping zijn er 5 moderne board en meeting rooms aanwezig. Inspirerende brainstormsessies, effectieve vergaderingen of een training, ons meeting & events teams helpt graag verder om jouw vergadering compleet te maken.

BEKIJK CAPACITEITEN OVERZICHT


CATERING

Geef jouw meeting een upgrade en geniet van onze culinaire specialiteiten. Ons keukenpersoneel staat voor jullie klaar om de lekkerste snacks, lunches of diners te bereiden. Na je meeting nog borrelen? Dat kan! Verschillende snacks en drankjes serveren we in onze Skybar of bij mooi weer op ons dakterras met spectaculair uitzicht over Amsterdam. Speciale wensen voor de borrel? Laat het ons weten.  

SOCIAL DISTANCING

Op gepaste afstand vergaderen met het beste uitzicht over Amsterdam? Dat kan! Ontdek hoe Floor17 is ingericht voor de 1.5 meter social distancing. Wij zijn klaar om jullie weer te ontvangen! Meer informatie en de nieuwe capacity chart vind je in onze Social Distancing Brochure.

Onze Meeting & Event professionals staan voor je klaar en denken graag mee over de mogelijkheden. Zo is het ook mogelijk om hybride bijeenkomsten te organiseren waar genodigden ter plaatse of online kunnen deelnemen. Om je zo goed mogelijk te assisteren heeft het de voorkeur om telefonisch T +31 20 570 57 40 of per e-mail E events@floor17.nl contact op te nemen.