ROOFTOP SJOELEN

01 November 2019 00:00 - 31 January 2020 00:00

Na rolschaatsen, curlen en ijshockey, organiseert Floor17 ook dit jaar weer een sky high Winter Terrace! We stoffen oma's sjoelbak af en maken dit familiespel toffer dan ooit met Rooftop Sjoelen XL.

SJOELEN OP 85 METER HOOGTE

Met uitdagende vormen en zelfs XL sjoelbakken, ga jij de strijd aan met je vrienden/familie/collega's om de titel Kampioen Rooftop Sjoelen!

OEFENING BAART KUNST

Kampioen Rooftop Sjoelen word je niet zomaar. Hiervoor oefen je! Je bent doordeweeks welkom van 12:00 tot 17:00 en in het weekend zelfs van 12:00 tot 21:00. Wij zorgen dat je met een set sjoelstenen, speluitleg en scorekaarten (even ophalen bij de bar dus) een uur lang het parcours verkent en je polsen lossjoelt. 

Voor 15 euro per persoon heb je een uur getraind, en krijg je 3 consumpties (warme dranken, bier, fris en wijn). Zo ga je goed gehydrateerd (wij knijpen een oogje toe als dat met een biertje is) aan de slag.

OPEN CHAMPIONSHIP ROOFTOP SJOELEN

Kom strijden om de allereerste Kampioen Rooftop Sjoelen te worden! Tijdens de competitieweekenden op 18/19 en 25/26 januari van 14:00-17:00 kun je meedoen met het kampioenschap. Inschrijven doe je door je aan te melden via sjoelen@floor17.nl. Vermeld hierbij je naam, telefoonnummer en het aantal deelnemers.

SJOELEN ONDER WERKTIJD

Eindelijk die collega eens flink inmaken? No problem! Als break tijdens een vergadering in een van onze Sky Lounges of als teamuitje: Rooftop Sjoelen kan! Check hier wat we je kunnen bieden. 

Terug naar het overzicht
Header Sjoelen2