Sky High Business Box

Je team een keer verwennen? Iets te vieren met jouw bedrijf? Of gewoon het thuiswerken wel eventjes zat en toe aan ontspanning? Bestel dan nu de Sky High Experience Box van Floor17. De Sky High Experience Box maakt het mogelijk om in een handomdraai 5 gangen op tafel te zetten. Vers bereidt in de keuken van ons restaurant op 85m hoogte. Onder virtuele begeleiding van onze Executive Chef Michiel van der Kroon kun je de gerechten in een paar eenvoudige stappen zelf afmaken. 

Een lekker bijpassend wijntje erbij omdat je dit wel even verdiend hebt? Dit kan, laat ons je meenemen op een reis door onze wijnselectie die ideaal past bij de Sky High Experience Box. Bestel het wijn arrangement bij dit heerlijke 5 gangen diner. Dit kan vanaf minimaal vanaf 2 personen.

Vrijmibo of een spontaan borreltje?

Geen probleem, naast onze Sky High Experience Box, biedt Floor17 ook een Borrelbox, de Box 'n Bites, aan. Deze Box ’n Bites is een perfect fit voor een leuke vrijdag middag borrel, een team outing of een andere gelegenheid! De Box bestaat uit verschillende borrelhapjes samengesteld door onze Chef.

Bij de Box 'n Bites biedt Floor17 ook de mogelijkheid om iedereen lekker te verwennen met een bijzondere cocktail. Namelijk met de Floor17 Cocktailbox. 3 soorten cocktails; Negroni, Moscow Mule, Old Fashioned/Lady Secret (mocktail) bieden de mogelijkheid om je feestje een extra draai te geven. Onze Head Bartender, Ioannes, legt u via deze filmpjes uit hoe de cocktails bereidt moeten worden. 

Planning en persoonlijke bezorging 

Zelf geen tijd om de boxen op te halen? Geen zorgen! Wij van Floor17 bieden ook een bezorgservice aan voor onze producten. Binnen Nederland kunnen wij de volgende services aanbieden: 

- Gratis bezorging door heel Nederland voor individuele adressen (minimale afname 100 boxen) 

- Betaalde bezorging door heel Nederland voor individuele adressen (minimale afname 25 boxen) (€6,75 per adres) 

- Gratis bezorging door heel Nederland aan 1 adres (bijvoorbeeld kantoor) (minimale afname 25 boxen) 

- Gratis pick-up points door heel Nederland (minimale afname 25 boxen) 

 

Prijzen 

  

Product

Minimale Afname

Prijs per box

Sky High Experience Box

25

€ 39,50

Borrel Box - Box 'n Bites

25

€ 22,50

Cocktail Box

25

€ 55

Wine pairing

Alleen in combinatie met Sky High Experience box.

€ 55

 

Uitzonderingen of speciale wensen?  

Natuurlijk geen probleem, voor dat wij van start gaan met de planning en voorbereiding nemen wij contact op om te zorgen dat we de box Taylormade krijgen voor onze gasten. Dieetwensen, allergieën of andere uitzonderingen zijn geen enkel probleem voor ons! 

Contact

Om een bestelling te maken of om meer informatie te krijgen zijn wij te bereiken via het volgende telefoonnummer en e-mailadres: 

E info@floor17.nl
T +31 (0) 20 207 0217

 

 

Think outside of the box!